Zelf autoverzekering vergelijken

Zelf autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Zelf autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

LET OP! Zelf is overgenomen door OHRA! U kunt vanaf heden terecht bij OHRA voor uw Zelf autoverzekering!Zelf heeft een goed aanbod in allerlei soorten verzekeringen. Een van de vele dingen die je goed bij Zelf kan laten verzekeren is je auto. Als je auto rijdt kan er van alles gebeuren. Je kunt een paaltje raken, of een ster in je ruit krijgen. Het scheelt een hoop stress en frustratie als je je goed verzekert.

Drie basispakketten

Bij Zelf kun je kiezen uit drie basispakketten. Het is verplicht om een WA-verzekering te hebben en dit is ook het meest eenvoudige pakket dat Zelf je kan bieden. Hierbij ben je gedekt voor schade en letsel aan anderen of hun spullen. Je hoeft hierbij geen eigen risico te betalen. Als je kiest voor een WA Extra verzekering kun je ook veilig met de auto op weg als het stormt. Je bent dan namelijk verzekerd voor schade door storm, hagel en overstroming. Ook in het geval van brand of (poging tot) diefstal wordt schade vergoed. Als je kiest voor een Allriskverzekering ben je bij iedere aanrijding verzekerd, wat de toedracht ervan ook is. Ook ben je bijvoorbeeld verzekerd voor vandalisme.

Je pakket uitbreiden

Als je het gevoel hebt dat je niet voldoende gedekt bent door het gekozen basispakket, heb je de optie je pakket uit te breiden. Zo kun je een aanvullende dekking aanschaffen voor schade of letsel aan inzittenden. Ook biedt Zelf de mogelijkheid autopech dragelijker te maken wanneer je de aanvullende pechhulp dekking aanschaft. Je kunt zelf kiezen of deze dekking alleen geldt binnen Nederland of in heel Europa. Ook heb je de mogelijkheid je pakket uit te breiden met een Rechtsbijstandverzekering. Als je toch pech hebt en niet verder kunt rijden heb je nog aanvullende dekking voor vervangend vervoer. Daarmee wordt vervangend vervoer tot wel maximaal 30 dagen vergoed.

Goede service

De service die Zelf verzorgt wordt zichtbaar gewaardeerd door de klant. Hun diensten worden gemiddeld beoordeeld met een 8,1. Dit geeft aan dat klanten tevreden zijn met wat Zelf voor ze doet. Dit komt door goede en snelle service, waar Zelf veel waarde aan hecht. Maar ook voor de portemonnee zijn ze een goede keus. Als je nog een tweede of zelfs derde auto hebt die op je naam of die van je partner staat, kun je die voordelig laten meeverzekeren. Iedere extra auto die je verzekert, geeft je namelijk korting op je premie. Op die manier kun je erg voordelig uit zijn voor al je auto’s.

Bezoek Zelf

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
80%

Schade contact:
Nvt

Website:
www.zelf.nl

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden