Generali autoverzekering vergelijken

Generali autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Generali autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

LET OP! Generali is overgenomen door ASR!Generali is een grote internationale verzekeraar die al 140 jaar in Nederland actief is. Bij deze verzekeraar kun je voor heel veel verzekeringen terecht en uiteraard ook voor autoverzekeringen. Het motto van Generali is: Verzekerd van alle aandacht. Zij doen er alles aan om de klant van dienst te zijn.

Eerlijke prijs

Voor een autoverzekering van Generali betaal je een eerlijke prijs. Je kunt zelf de dekking uitkiezen die bij jouw auto en situatie past. Er zijn aanvullende opties te kiezen voor als je wat meer zekerheid wilt of als je een nieuwe auto hebt gekocht. Er zijn ook mogelijkheden om je premie lager uit te laten komen.

Premie verlagen

De premie aanzienlijk lager maken doe je door het eigen risico te verhogen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het standaard eigen risico, maar je kunt het ook verhogen tot € 500,- of zelfs € 1000,- per schadegeval. Uiteraard is deze optie alleen gewenst als je dit soort bedragen zonder problemen kunt betalen.

Aanvullingen

Voor aanvullende opties kun je denken aan pechhulp, inzittenden verzekeringen voor schade of ongevallen en de verlenging nieuwwaarde regeling. Verder kun je combineren met een rechtsbijstandverzekering. Dit kan heel handig zijn als je bij een aanrijding betrokken bent geraakt. De verhaalservice is bedoeld om je te helpen als het na een ongeluk lastig blijkt om de opgelopen schade te verhalen op de tegenpartij.

Online afsluiten

De Generali autoverzekering kun je direct online afsluiten. Je kunt dan ook meteen de premie laten uitrekenen. Door de verschillende mogelijkheden te kiezen zoals WA, WA PLUS of Allrisk kun je zien wat de kosten voor jou zullen worden. Uiteraard kun je dan ook meteen kiezen voor eventuele verhoging van het eigen risico of juist de aanvullende opties. Opvallend bij Generali is dat de verzekering per dag opzegbaar is.

Bonus-malus

De bonus-malusladder wordt door alle verzekeraars gebruikt. Als je bij Generali komt zonder opgebouwde schadevrije jaren, dan kom je automatisch op trede 6 en begin je met een korting op de premie van 40%.

Als je een tweede auto voor hetzelfde gezin wilt verzekeren, is het zeker aantrekkelijk om dit ook bij Generali te doen. Je krijgt dan namelijk dezelfde trede op de bonus-maluslader als voor de eerste auto.

Hulp na schade

Gratis hulp krijg je via de Generali Helpservice telefoon als je na een ongeluk niet meer verder kunt rijden of als je auto gestolen of verbrand is. Verder kun je alle schade online melden en ook via WhatsApp!

Bezoek Generali

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
75%

Schade contact:
Generali
Diemerhof 42
1112 XN Diemen

T: 088 668 000 0

Website:
www.generali.nl

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden