ABN Amro autoverzekering vergelijken

ABN Amro autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de ABN Amro autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Wellicht ken je de ABN Amro alleen als bank, maar deze bank biedt naast bankproducten, ook verschillende verzekeringen aan consumenten. Waaronder uiteraard een autoverzekering.

De autoverzekering van ABN Amro is vrij voordelig en de verzekeraar biedt naast een voordelige premie ook nog een pakketkorting wanneer meerdere producten worden afgesloten. Deze pakketkorting geldt vanaf 3 verzekeringen. Wanneer je 3 verzekeringen afsluit bij de ABN Amro, krijg je op alle verzekeringen een korting van 3%. Deze korting loopt op tot 5% wanneer je 5 verzekeringen hebt afgesloten bij de ABN Amro. Dat blijkt in de praktijk moeilijk, omdat de ABN Amro bijvoorbeeld geen zorgverzekering biedt. Deze verzekeraar biedt wel woonverzekeringen en andere schadeverzekeringen zoals een aansprakelijkheidsverzekering.

De bonus/malus ladder is bij de ABN Amro zeer voordelig ingericht. Zo ontvang je al na 5 schadevrije jaren een no-claim korting van 75% bij de verzekeraar. Daardoor komt de autoverzekering van ABN Amro met dit aantal schadevrije jaren, vaak als goedkoopste naar voren in onze vergelijker. De maximale no-claim korting is overigens 80%. Wil je een tweede auto verzekeren? Dan krijg je hiervoor dezelfde no-claim korting als voor de eerste auto.

Een ander voordeel van de ABN Amro autoverzekering is de looptijd. Waar veel verzekeraars een minimale looptijd van 1 jaar hanteren, is de autoverzekering van ABN dagelijks opzegbaar. Hierdoor zit je dus nooit vast aan een contract. Het opzeggen van deze autoverzekering kan online via het online opzegformulier van de ABN Amro.

Heb je toch schade gereden? Dan kan deze schriftelijk of telefonisch worden doorgegeven. Wanneer je de schade vervolgens laat afhandelen bij een ABN Amro schade service, betaal je geen eigen risico. Kies je ervoor de schade ergens anders te laten afhandelen? Dan betaal je 150 euro eigen risico per schade. Let er op dat in bepaalde situaties altijd eigen risico wordt gerekend. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer de auto niet voldoet aan de beveiligingsvoorwaarden van de verzekeraar. Je betaalt dan een eigen risico van 2,5%. Ook bij ruitschade betaalt u minimaal 75 euro eigen risico.

Bezoek ABN Amro

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
80%

Schade contact:
ABN AMRO Verzekeringen
Antwoordnummer 9000
8000 VB Zwolle

T: 038 - 49 67 123

Website:
www.abnamro.nl

ABN Amro dekkingen

ABN Amro biedt naast de standaard dekkingen ook enkele aanvullende verzekeringen:

Auto rechtsbijstandverzekering
Voor € 3,63 per maand sluit je een extra auto rechtsbijstandverzekering af. Met deze verzekering ben je gedekt tegen eventuele juridische kosten die gemaakt zouden worden bij behandeling- en advies bij een conflict over schade.

Ongevallen inzittendenverzekering
Voor € 2,- per maand breidt je de autoverzekering uit met een ongevallen inzittendenverzekering. Deze verzekering keert een bepaald bedrag uit bij blijvende invaliditeit of bij overlijden van maximaal 8 personen die zich in de auto bevonden bij een ongeluk. Hopen maar dat je deze extra verzekering niet nodig hebt.

Pechhulp verzekering
Voor enkele euro's per maand is het ook nog mogelijk pechhulp te krijgen voor Nederland of internationaal. De prijzen hiervoor zijn € 6,05 per maand voor pechhulp in Nederland en € 2,24 per maand voor internationale pechhulp.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden