Dure auto verzekeren

Dure auto verzekeren - € 80.000 en meer

Heeft uw auto een nieuwprijs van meer dan €80.000? Dan kunt u uw auto op het moment het voordeligste verzekeren bij Centraal Beheer

De aanschafprijs voor een nieuwe auto gaat bijna jaarlijks omhoog. Toch is het bij veruit de meeste verzekeraars nog steeds niet mogelijk een auto met een nieuwwaarde van meer dan 80.000 euro te verzekeren. Zij lopen dan immers een groter risico om een flinke som uit te moeten keren, mocht er iets gebeuren. Indien je een dure auto wilt verzekeren ben je dan aangewezen op een verzekeraar die 'exclusieve' auto's verzekert. Bij deze verzekeraars betaal je een erg hoge premie in vergelijking met een normale verzekeraar. Maar het kan ook anders. Enkele autoverzekeraars bieden tegenwoordig ook de mogelijkheid een dure auto te verzekeren via een zogenaamde 'exclusieve autoverzekering'. Deze verzekeringen zijn speciaal gericht op bijvoorbeeld Porsche, Tesla of Masserati eigenaren. Hoewel de premie voor deze verzekeringen hoger ligt dan voor een normale auto, zijn die toch een stuk lager dan de premies die worden gerekend door gespecialiseerde verzekeraars.

Waar kan ik mijn dure auto verzekeren?

Zoals gezegd kan een dure auto verzekerd worden bij een verzekeraar die zich specialiseert in het verzekeren van dure auto's. De prijs voor de verzekering ligt dan wel aan de hoge kant. Gelukkig bieden ook steeds meer 'normale' verzekeraars een oplossing voor dure auto's. Om te kijken welke verzekeraars ook jouw dure auto verzekeren, kun je terecht bij onze autoverzekeringvergelijker.

Ik blijf liever bij mijn huidige verzekeraar

Indien de nieuwprijs van de auto niet al te ver boven het maximum van 80.000 euro uitkomt, is het wellicht de moeite waard eerst even je huidige verzekeraar te bellen. Vaak wordt de iets te hoge nieuwwaarde namelijk wel geaccepteerd, indien je niet al te veel schades op je naam hebt en/of een hoog aantal schadevrije jaren. Het is dan nog steeds verstandig om te kijken of je toch niet goedkoper uit bent bij een andere verzekeraar. Teveel betalen is uiteraard nergens voor nodig.

Autoverzekeringen vergelijken

Onze vergelijker voor autoverzekeringen is ingericht op een manier waardoor je alleen de verzekeraars te zien krijgt die de auto waarvoor gezocht werd, daadwerkelijk zouden accepteren. Dat houdt in dat ook voor een dure auto alleen de verzekeraars worden getoond die een verzekering voor die auto daadwerkelijk zouden accepteren. Logischerwijs is het aantal verzekeringen, dat naar voren komen uit de vergelijking een stuk kleiner voor een dure auto. Omdat wij geen vergelijking maken voor exclusieve autoverzekeringen, worden in dit geval alleen de 'normale' verzekeraars getoond waarbij de prijs voor een dure autoverzekering ook een stuk redelijker is. Op deze manier kun je bij ons ook terecht voor de goedkoopste autoverzekering voor een dure auto.

Direct vergelijken

Vergelijk direct meer dan 25 verzekeraars op basis van je persoonlijke situatie en vind de goedkoopste autoverzekering!

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2023 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden