OHRA autoverzekering vergelijken

OHRA autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de OHRA autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Bij OHRA kun je terecht voor al je verzekeringen. Vanzelfsprekend kunnen zij je ook een aantrekkelijke en veelzijdige autoverzekering aanbieden.

De basis

Het aanbod van OHRA is zeer uitgebreid. Zo kun je kiezen uit drie basisdekkingen, bestaande uit een WA-, een WA plus- en een Allrisk-pakket. Bij een WA plus pakket ben je bijvoorbeeld verzekerd bij diefstal, maar ook bij schade door brand of storm. Ook wordt schade aan je autoruit vergoed. Als je je Allrisk laat verzekeren ben je altijd verzekerd tegen schade aan je auto, zelfs als je een aanrijding veroorzaakt.

No-claim

Ben je een goede chauffeur en heb je nooit schade? Dan zit je bij OHRA goed. Zij bieden een no-claimkorting op je premie tot wel 82%. Voor ieder jaar dat je schadevrij rijdt stijgt de korting op je premie aanzienlijk. Daarnaast profiteer je niet als enige van deze korting. Ook je gezinsleden kunnen hiervan meeprofiteren. Heb je een tweede auto? Of zelfs een derde auto? Alle auto’s binnen je huishouden krijgen dezelfde hoge korting op de premie. Dit geldt ook als je in het bezit bent van een motor.

Collectieve verzekering

Wil je de aantrekkelijke premie van nog verder verlagen? Dan heb je kans dat dit mogelijk is. OHRA biedt namelijk ook de mogelijkheid je premie te verlagen door middel van een collectieve verzekering. Vraag aan je werkgever of vereniging of zij een collectieve verzekering bij OHRA hebben afgesloten. Als dit het geval is kun je hiervan meeprofiteren en daardoor meer korting krijgen op je premie.

Bereikbaarheid

Bij OHRA zijn ze 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor je beschikbaar. Daarnaast hebben ze nog een fijne app. Met deze app kun je heel gemakkelijk contact leggen met de verzekeringsmaatschappij. Ook biedt de app de mogelijkheid om nabije garages vinden. Bovendien biedt de app een makkelijke en snelle manier om schade te melden. De app is volledig gratis en makkelijk om te gebruiken.

Bezoek OHRA

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
82%

Schade contact:
Online: schade melden

Website:
www.ohra.nl

OHRA dekkingen

Naast de drie basisdekkingen biedt OHRA de gelegenheid één of meer aanvullende dekkingen toe te voegen op het gebied van ongevallen bij inzittenden, schade bij inzittenden, rechtsbijstand, pechhulp of een aanvullend pakket. Op deze manier kies je dus zelf de samenstelling van je verzekering en ben je zelf in beheer van je pakket. Dit is wel zo eerlijk aangezien je auto natuurlijk niet dezelfde is als die van je buurman. Ook heeft niet iedereen dezelfde rijstijl. Door zelf je verzekeringspakket samen te stellen garandeer je dat je niet onnodig veel betaalt.

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden