Meeus autoverzekering vergelijken

Meeus autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen en kijk of de Meeus autoverzekering de goedkoopste is in jouw situatie.

Meeùs is eigenlijk een tussenpersoon. Dat betekent dat zij op heel veel financiële gebieden advies geven en diensten aanbieden. Zij zijn er voor particulieren en bedrijven. Een belangrijk onderdeel van het bedrijf is verzekeringen vergelijken en aanbieden aan de klanten. Meeùs biedt een goedkope autoverzekering aan voor nieuwe en gebruikte auto’s.

Direct online afsluiten

Bij Meeùs kun je kiezen tussen drie autoverzekeringen, de WA, WA beperkt casco en de WA volledig casco verzekering. Je kunt via de knop “Bereken uw premie” direct online je verzekering kiezen en afsluiten. Bij het afsluiten heb je recht op een bonuskorting van 55%. Ook een tweede gezinsauto kan meeprofiteren van de bonuskorting op de eerste auto.

Deze autoverzekering kun je afsluiten tot een leeftijd van 75 jaar. Als je terwijl je verzekerd bent 75 jaar wordt, blijf je gewoon verzekerd.

Extra service

Wat opvalt bij deze autoverzekeringen is dat de pechhulp al is meeverzekerd. Repatriëring vanuit het buitenland of verblijfskosten als je op een reparatie moet wachten, zijn bijvoorbeeld ook al gedekt. Ook een vervangende auto of vervangende chauffeur horen tot de mogelijkheden. Het afsluiten van een aparte pechhulp verzekering is niet meer nodig.

Als je autoschade hebt net op vakantie zou gaan is er de Repair & Fly service. Reparatiebedrijven in de buurt van Schiphol zorgen voor herstel en jij wordt met je medereizigers door een shuttledienst naar het vliegveld gebracht en naderhand weer opgehaald. Als het goed is, staat je auto dan klaar en anders wordt er alsnog voor vervangend vervoer gezorgd.

Uitbreiden

Indien gewenst kan de goedkope autoverzekering worden uitgebreid met een SVI Schadeverzekering inzittenden en een rechtsbijstandsverzekering. Ook is het mogelijk een extra verzekering af te sluiten voor accessoires of een drie jaar nieuwwaarde verzekering voor zo compleet mogelijke dekking.

Schadeservice

Als je schade hebt is er de Meeùs schadeservice. Iedereen met een Meeùs verzekering kan hier gebruik van maken. De schadeafhandeling wordt netjes voor je geregeld en ook voor de tegenpartij kan er gratis vervangend vervoer worden geregeld. Als je via een van de ruim honderd reparateurs je auto laat herstellen, heb je geen of een lager eigen risico. je hebt recht op gratis haal- en brengservice en gratis vervangend vervoer. Het schadeherstel bedrijf regelt de betaling rechtstreeks met Meeùs en de auto wordt van binnen en van buiten gewassen.

Melding van schade

Schademeldingen kunnen zowel telefonisch als online doorgegeven worden. Er zijn verschillende telefoonnummers voor het aanvragen van pechhulp en voor het doorgeven van autodiefstal.

Bezoek Meeus

Vergelijk alle autoverzekeringen

Maximale waarde auto:
€ 80000

Maximale no-claim:
80%

Schade contact:
T: 030 890 96 14
Online: schade melden

Website:
www.meeus.nl

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2024 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden