Waarom kiezen voor een Ford Kuga private lease?

Lease

Waarom kiezen voor een Ford Kuga private lease?

03-02-2021
 

De Ford Kuga is een bijzonder populaire gezinswagen. Wie deze auto aankoopt kan dan ook meteen vaststellen dat er sprake is van vele beschikbare ruimte op de achterbank. Bovendien is deze auto ook voorzien van een ruime kofferbak. De Ford Kuga is een 4-deurs SUV die op moment van schrijven ook reeds op de markt is gelanceerd met een zogenaamde hybride aandrijving. Dit zorgt er voor dat het mogelijk wordt om te rijden met beperkte emissies. De Ford Kuga ziet er niet alleen prachtig uit aan de buitenkant, ook binnenin heeft ze heel wat moois voor jou in petto. Zo beschikt de Ford Kuga over een uitermate modern infotainmentsysteem en kan de bestuurder rekenen op de ondersteuning door verschillende intelligente rij-assistentiesystemen. Het spreekt voor zich dat deze laatste de veiligheid aanzienlijk vergroten. Zou jij ook graag eigenaar worden van dit prachtige voertuig? Dan kan een Ford Kuga private lease voor jou mogelijks een interessante mogelijkheid zijn.


Hoe verloopt een Ford Kuga private lease precies?

Zou je graag willen rijden met een Ford Kuga door een beroep te doen op de mogelijkheden van een private lease? Dat is op zich perfect mogelijk. Indien je gebruik maakt van de mogelijkheden van een Ford Kuga private lease zal je kunnen vaststellen dat je daarbij kan rekenen op verschillende, interessante voordelen. Denk hierbij aan:

• De belangrijkste autokosten zijn inbegrepen in de leasingprijs;
• Je hoeft geen groot bedrag te investeren in de aankoop van een nieuwe auto;
• Je kan zorgeloos autorijden zonder gedoe;
• Na afloop van de leaseperiode breng je de auto gewoon in en krijg je een nieuwe;
• Je kan veelal zelf bepalen hoelang je met de auto blijft rijden;

Let op, de prijs van de private lease voor je Ford Kuga wordt niet alleen bepaald door het soort auto waarmee je rijdt. Ook het aantal kilometers per maand en de looptijd van het contract zijn vaak bepalend voor de periodieke kosten die verschuldigd zijn.


Een Ford Kuga lease voor bedrijven

Het spreekt voor zich dat niet alleen particulieren, maar ook bedrijven de mogelijkheid hebben om een Ford Kuga te leasen. In principe gelden in dit geval min of meer dezelfde voordelen. Voor het merendeel van de bedrijven geldt tegenwoordig ze voor hun Ford Kuga lease kiezen voor een zogenaamde operationele leasing. In dit geval is het zo dat er geen rekening meer moet worden gehouden met extra periodieke kosten. Dit niet voor het onderhoud, maar ook niet voor de herstellingen, de taksen en de verzekering. Bovendien is het mogelijk om in dit geval te profiteren van een veel lagere kostprijs dan de werkelijke leaseprijs van een voertuig. Vaak ontvang je bovendien na een bepaalde periode (in principe vijf jaar) een nieuwe auto. Wil je liever aan het einde van de leaseperiode over een aankoopoptie beschikken? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een financiële leasing.

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Private lease sterk in opkomst

  • 29-11-2017

Private lease is de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. Deze stijging is zo hard gegaan dat er in juni 2017 al vier keer meer contracten voor... Lees meer

Leasen of geld lenen voor mijn zakelijke auto?

  • 20-04-2018

Omdat het kopen van een auto een van de grootste aankopen is, is het verstandig om al je opties te bekijken. Zowel leasen als kopen hebben voor- en nadelen,... Lees meer


Direct vergelijken

Vergelijk direct meer dan 25 verzekeraars op basis van je persoonlijke situatie en vind de goedkoopste autoverzekering!

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] goedkoopste-autoverzekering.com
Direct contact

© 2023 Goedkoopste-autoverzekering.com - Alle rechten voorbehouden